O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι ο νέος σύμμαχος του ΣΕΓΑΣ

Όμιλος Ιατρικού ΑθηνώνΗ χορηγική συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, αποτελεί πλέον γεγονός και αλλάζει τα δεδομένα στην οικογένεια του στίβου.

Μια χορηγία με κοινωνική προέκταση, καθώς δεν αφορά μονάχα στην πρώτη γραμμή των αθλητών της ομοσπονδίας, αλλά στο σύνολο της οικογένειας του στίβου σε ένα φάσμα 10.000 ανθρώπων, οι οποίοι και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν παροχές του Ομίλου.

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Μανώλης Μαρκόπουλος και η πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών«Πρέπει να είμαστε κοντά στους αθλητές και στην προσπάθεια τους. Οι αθλητές είναι παιδιά που λάμπουν για τα δικά τους πιστεύω και τις δικές τους αξίες. Παρακολουθώ στίβο πολλά χρόνια, χαίρομαι να βλέπω τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την προσπάθεια τους. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος είναι βασικός συντελεστής αυτής της προσπάθειας και τελικά της υλοποίησης της», είπε ο πρόεδρος του Ιατρικού Αθηνών, εμφανώς ικανοποιημένος από την επίτευξη της συνεργασίας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ιατρικού Αθηνών για την απόφαση τους να αγκαλιάσουν την οικογένεια του στίβου, δήλωσε: «Η παρουσία του Ομίλου είναι τεράστιο πλεονέκτημα για εμάς. Η χορηγική συνεργασία δεν αφορά μονάχα στους πρωταθλητές μας, αλλά σε όλη την οικογένεια του στίβου.

Υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ, ενώ παράλληλα δημιουργούν μια ομπρέλα προστασίας για 10.000 μέλη της οικογένειας του στίβου (αθλητές, προπονητές, εργαζόμενους, στελέχη κλπ), εξασφαλίζοντας για όλους – σε μια πολύ δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά περίοδο-ιδιαιτέρως σημαντικές προνομιακές δυνατότητες».

Η Νικόλ Κυριακοπούλου εκπροσωπώντας τους αθλητές, τόνισε: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Αυτή την εποχή η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς τους αθλητές. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για τη στήριξη κι εμείς οι αθλητές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Το πλαίσιο της συνεργασίας

Η σύναψη συνεργασίας του ΣΕΓΑΣ με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών δίνει τη δυνατότητα τόσο στους αθλητές του υψηλού αθλητισμού, όσο και στο σύνολο των ανθρώπων του στίβου (αθλητές, προπονητές, εργαζόμενους, συνεργάτες, κριτές, κ.α.) να έχουν ιατρική κάλυψη.

Η χορηγία κινείται σε τρία επίπεδα, με το πρώτο να αφορά στους αθλητές των εθνικών ομάδων (του κεντρικού σχεδιασμού) του ΣΕΓΑΣ. Όσοι είναι ενταγμένοι στις κατηγορίες του κεντρικού σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ και με το συντονισμό του ΣΕΓΑΣ θα έχουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις (συμπεριλαμβανομένων μαγνητικών και αξονικών τομογραφιών), καθώς και ετήσιο ιατρικό πλήρες check up.

Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Σ’ ένα δεύτερο επίπεδο, στους αθλητές του κεντρικού σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ και τις οικογένειες τους παρέχεται δωρεάν η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του Ομίλου, μέσω της οποίας θα δικαιούνται απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου, καθώς και γενναίες εκπτώσεις για τις ιατρικές υπηρεσίες που τυχόν θα χρειασθούν από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

 

Το τρίτο επίπεδο της χορηγίας αφορά 10.000 μέλη της οικογένειας του ΣΕΓΑΣ και του στίβου (εν ενεργεία αθλητές, κριτές, παράγοντες και εθελοντές), στα οποία θα παραχθεί εντελώς δωρεάν η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ του Ομίλου και με την οποία θα δικαιούνται καταρχήν δύο δωρεάν επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου και στη συνέχεια σημαντικές εκπτώσεις τόσο στις επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία του Ομίλου, όσο και στις διαγνωστικές εξετάσεις και τη νοσηλεία.

Τέλος, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα παρέχει στο ΣΕΓΑΣ, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πλήρη ιατρική κινητή μονάδα αμέσου ανάγκης για τις διοργανώσεις του.

Η συμφωνία αφορά στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Περιστερίου και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου: